OMA KOTI VUONNA 2020?

Tänä vuonna täytän 30 vuotta, ja ajatuksissani olisi vihdoin hankkia oma koti. Kenties loppuelämän koti. Olen nyt pian vuoden asunut lähellä Turun keskustaa vuokralla. Asunnossani on 32 neliötä ja maksan vuokraa, vettä ja autohallipaikkaa liki 680 euroa kuukaudessa. Eihän se ole suuri hinta siitä, että asun reilun kilometrin päässä työpaikastani, Turun keskusta on kahden kilometrin päässä, näen ikkunastani Suomen Joutsenen sekä Kakolan. Näen tällä hetkellä myös talonrakennustyömaan, talon eteen valmistuu tällä hetkellä neljä eri kerrostaloa, ja jossain kohtaa ihan minun talon eteen nousee myös kaksi kerrostaloa.

Kaipuu on kuitenkin maaseudun rauhaan, jossa voin päästää koirat aamuisin ulos ovesta tekemään tarpeensa, kasvattamaan omat yrtit ja mitä kaikkea näitä nyt on. Varmaan virallisesti rupesin katsomaan asuntoja, kun Monza tuli taloon. Helpompi olisi opettaa Monza sisäsiistiksi kun voisin vaan pikaisesti heittää takin niskaan ja astua ovesta ulos, kun täältä ylimmästä kerroksesta lähteä sen kanssa pihalle. Myönnän, olen laiska. :’D

Oikotien ja Etuoven sivustot ovat olleet nyt siis viimeisen kuukauden pari aika ahkerassa käytössä. Ensin katsoin rivitaloja, sitten päädyin kerrostaloihin (why on earth?!) ja nyt päätin katsoa myös omakotitaloja. Paikalla ei varsinaisesti ole merkitystä, kunhan on Varsinais-Suomen sisällä, alle tunnin matkan päässä Turusta. En tosin halua muuttaa kauhean kauas omasta perheestä, joten olisi kiva, että olisi Turusta hieman matkaa Pohjoiseen, muuten tulisi esimerkiksi Salosta niin pitkä matka perheen luokse. Eli oikeasti olisi väliä mihin päin muuttaa.

Olen käynyt kahden pankin kanssa lainaneuvotteluja, ja molemmista sain lainalupauksen. Nyt olen katsellut taloja ja eilen näin minun loppuelämäni talon. Olen fiilistellyt sitä itsekseni, äitini kanssa, ystävien kanssa, eikä isänikään ollut sitä ihan järkyttävän paljon vastaan (se jos on jo jotain). Nyt pitäisi vaan välittäjään olla yhteydessä ja sopia näyttö sinne. I am in love! AND wish me luck ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s