MONZA IS IN DA HAUZ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen koitti viimein se päivä, kun hain Monzan kotiin. Olin tosiaan pari (ehkä neljä) päivää miettinyt pääni sisällä, miksi ihmeessä haen tänne pennun, mutta pentu on maksettu ja lähdin hakemaan sitä töiden jälkeen. Jännitti, ahdisti ja Monzaakin varmasti jännitti, kun minä yritän ottaa sitä sieltä aitauksesta pois. Olin tosiaan ehkä 10-15 minuuttia kasvattajan luona, koska pääsin itse niin myöhään vasta lähtemään ja kello neljän ruuhkat… Ja kasvattajalla oli illaksi menoa, joten kirjoitimme vain sopimukset ja sitten minä lähdin pennun kanssa kohti kotia. Satoi alijäähtynyttä vettä, yritin pitää pentua paikoillaan samaan aikaan kun ajoin autoa. Ei mikään paras kombo, ja vielä kun Monzalta pääsi jännäkakka, hahah. Siinä sitten ajeltiin paskankäryssä kotiin ja tutustuttiin ensin kahdestaan, ja Onni tuli pian geimeihin mukaan. Vielä on vähän murinaa Onnin suunnalta, mutta uskon ja toivon, että heistä saadaan vielä kaverit. ❤

Minä menen seuraavaksi vasta viikon päästä töihin, joten meillä on aikaa täällä tutustua toisiimme, uusi tilanne tämä on meille kaikille. Mietin vain, saanko viikon kulutettua kotona aikaa 😀 Minulla kun tuppaa tulla tylsää, mutta tässä koiria katsellessa aika menee tosi äkkiä. Voin leipoa kakkuja ja tehdä käsitöitä, tervetuloa seurakseni 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s