TOINEN KOIRA – OLENKO HULLU?!

Hellouuu! Tässä ollaan viime päivät oikeasti pohdittu sitä, että onko järkeä hankkia pentukoira tähän meidän – minun ja Onnin – niin mukavaan eloon, meillä on niin ihana elämä tällä hetkellä. Meillä on rytmi, Onni on tottunut kotiin ja ei stressaa sen kummemmin yksin ollessaan enää. Hän nukkuu niin kauan kuin minä, eikä hänellä ole kiire ulos aamuisin. Hänellä on hyvin harvoin enää vatsa ruikulilla, tunnen hänen tapansa jne.

Vähän jännittää, miten Onni tulee pennun kanssa toimeen, tänään juuri tapasimme naapurin koirat, joista toinen on vähän vanhempi kuin tuleva pentu, ja Onni suorastaan juoksi sitä karkuun! 😀 toivottavasti Onni tottuisi pentuun äkkiä, sillä en tiedä mitä sitten tekisin…
Toinen asia mikä huolettaa, on se, että riittääkö minulla rakkautta kahdelle koiralle. Onni on kahdeksan vuotta saanut olla ainokainen ja nyt pitäisi antaa tasapuolisesti rakkautta kahdelle koiralle… Voivoi, mihin minä olen pääni taas lykännyt. Tietenkin tiedän, että Onni tulee toivottavasti nauttimaan seurasta, varsinkin kun pentu kasvaa vähän isommaksi. Täytyy sanoa, että onneksi on pennun tulemisen jälkeen kokonainen viikko aikaa meillä kaikilla tottua elämään kolmihenkisenä perheenä! 🙈

hurjan jännittävää, mutta eikö uusien elämäntilanteiden kuulukin vähän jännittää?!?
Alla on kuva meidän tulevasta perheenjäsenestä. Kuva on kasvattajan ottama, joten copyright hänellä. Eikö oo söpö?!

0E4B8129-0194-4B6D-9E9F-B9B0B2B31B5B

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s