LAPSIA

Minä täytän toukokuussa jo 29 vuotta. Kuinka nopeasti aika menee? Justiin tajusin, että siitä kun olen mennyt ammattikorkeakouluun opiskelemaan, tulee tänä syksynä kuluneeksi kymmenen vuotta 😮

Lähipiirissäni ja sosiaalisessa mediassa on tullut nyt viime aikoina hirveästi vauvauutisia. Instagramin haku-kohdassa minulle tarjotaan kovasti odotuskuvia, synnytyskuvia tms. Olenkin viime aikoina (parisuhteen päättymisen jälkeen) huomannut, että minullakin on pieniä haaveita. Haluaisin lapsen, MUTTA. Edellisessä postauksessa kirjoittelin vielä urahaaveistani. Haluan opiskella vielä leipuri-kondiittoriksi. Ja nyt kun keväällä valmistun tästä koulusta, niin haluan todellakin tehdä muutaman vuoden töitä ja sitten miettiä opiskeluja ja sen jälkeen vasta lapsia. Eipä minulla ole myöskään miestä kenen kanssa saada lapsia. Eihän siihen miehiä tarvita varsinaisesti? Mä oon kuitenkin sen verran perinteitä kunnioittava nainen, ja haluan sen perheen. Mihin kuuluu molemmat vanhemmat sekä lapsi/lapset.

Koska sitten olisi näiden haaveiden aika? Haluanko odottaa 4-5 vuotta siihen, että olen tehnyt pari vuotta töitä, suorittanut leipuri-kondiittoritutkinnon? Haluan varmaan tehdä myös leipurihommia siinä ennen lapsia? Aikaa menisi siis todennäköisesti 6-8 vuotta tästä päivästä, jolloin olisi ”oikea aika” hankkia lapsia? Olisin silloin 35-38-vuotias. Pian huomaisin, että vaihdevuodet ovat alkaneet ja lapsensaaminen olisi vaikeaa tai jopa jo olematonta.

No, eipä näitä asioita kannata kauheasti suunnitella. Ensimmäisen suunnitelmani mukaan olisi pitänyt mennä kihloihin 2012, naimisiin 2014-2015 ja ennen kun täytän kolmekymmentä, olen lapseni jo tehnyt. Nyt olen sinkku ja saan nauttia omasta elämästäni. Haluan keskittyä nyt siihen. Someday.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s