KOKO SUOMI LEIPOO

Olen nyt katsonut pari jaksoa Koko Suomi leipoo -ohjelmaa, ja olen ajatellut, että kokeilen niitä samoja juttuja tänne blogin puolelle? Onko ihan hölmö ajatus? Ajattelin ensiksi kokeilla sitruunatartalettia, sekä omenastruudeliä. Niitä ne nyt teki näissä jaksoissa? Sitten voisin selata Koko Suomi leipoo -reseptejä ja tehdä niitä vaikka kerran viikossa.

Mä ainakin innostuin. Arvatkaa mistä muusta asiasta olen innostunut? Lähden reilun kuukauden päästä Ranskaan vajaaksi kuukaudeksi. Suoritin viime syksynä, tai oikeastaan keväällä sellaisen kansainvälisyyskurssin ja sillä sain ”luvan” lähteä vaihtoon ulkomaille. Nyt se sitten koittaa minulla ja oon vähän fiiliksissä. Jos tässä on ollut vähän murhetta, niin on se hyvä päästä hetkeksi uusiin ympyröihin.

koko_suomi_leipoo

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s