PATALEIPÄÄ JA KESKUSTELUA

6f6bd702-6b49-4b92-8152-cb23cee960590b0ddfe3-ccc6-4be1-b246-701fbb622bb3ea1521c3-93fc-433f-b899-c49502fe071dOlen jännittänyt tätä uutta vuotta kauheasti. Lähden reilun kuukauden päästä kuukaudeksi Ranskaan vaihtoon ja sieltä tultuani pitäisi kaapia kaksi koulua valmiiksi. Sen jälkeen onkin jännät paikat tiedossa, sillä en tosiaan tiedä mitä tehdä koulusta valmistuttuani.

Ja kun nyt on tullut niin siisti tarjous vastaan, ettei siitä edes kannattaisi miettiä kieltäytyvänsä. Haluan kokea uusia juttuja, mutta haluan myös järjellä pohtia näitä asioita. Joo, tällä hetkellä minun ei varsinaisesti tarvitse miettiä kuin itseäni (sinkkuja kun ollaan – kumma edes sanoa noin!) ja koiraa (ja koirakin voisi varmaan jäädä isäni luo asumaan ainakin hetkellisesti). Haluaisin keskustella asioista ystävieni ja perheeni kanssa, mutta tuntuu ettei kukaan tällä hetkellä pysty ajattelemaan sitä minun kannaltani, ainoastaan itsensä kannalta. Ironista tässä on se, että olen pystynyt Jarkolle näistä asioista puhumaan, eikä me olla enää yhdessä. Toki ystäviä. Tänään kävin äitini luona, ja hän rupesi jo sanomaan, että älä lähde sinne Ranskaan. Kaikki viime päivien stressi purkaantui siinä äidin ruokapöydän ääressä kyyneliin, kun kerroin haluavani kokemuksia. Nyt kun niitä on helppo hakea, varsinkin kun omaa rahaa ei tarvitse pahemmin siihen käyttää. Kyllä äitini ymmärsi sen, että sinne kannattaa lähteä ja sanoikin, että hän vaan rakastaa minua niin paljon, että toivoo että mitään pahaa ei sattuisi.

Oli kyllä kiva päästä puhumaan jollekin, kertoa omista tunteista ja itkeäkin vähän. Kyllä tämä tästä 🙂

Tein viikonloppuna pitkästä aikaa pataleipää ja otin siitä kuviakin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s