YHDEKSÄNTOISTA

Niin se vuosi vaihtui. Taakse jäi muistorikas, mutta myös erittäin haastava vuosi. Sain kokea ammatillisesti paljon ja oma elämä heitti niin sanotusti härän pyllyä, kun parisuhde muuttui ystävyydeksi. Muutto itsekseen asumaan monen, monen vuoden jälkeen. Odotin innolla kaikkea sitä. Vajaan kahden kuukauden ”yksinasumisen” jälkeen muutan isäni luokse asumaan maaseudulle, vuokraan varaston, johon laitan isoimmat huonekalut.

Miksi muutan isäni luokse? Suurin syy sille on se, että todennäköisesti tulen olemaan tästä vuodesta melkein neljäsosan ulkomailla. Ei ole järkeä maksaa tänne 600 euroa kuukaudessa vuokraa. Siinä säästän pitkän pennin. Toinen syy muutolle on Onni. Onni saa olla siellä Oton ja Olgan kanssa, ei tarvitse olla päivisin yksin. Ja Onnilla on siellä itseni lisäksi myös isäni ja hänen naisystävänsä, jotka voivat Onnia myös hoitaa.

Kun saan säästettyä rahaa enemmän kuukaudessa, ajatuksissa olisi hankkia alkusyksystä itselleni oma pieni koti, johon voisimme Onnin kanssa muuttaa. Laskeskelin yhtenä päivänä, että maksoimme poikaystäväni kanssa reilussa kolmessa vuodessa vuokraa 37000 euroa. Se kuulostaa ihan älyttömältä summalta, ja mukava olisi jos sitä maksaisi itselleen.

Muutenkin vuonna 2019 haluan ”tutustua” itseeni paremmin, oppia kuuntelemaan omaa mieltä, ja hymyillä itselle enemmän. Millainen ihminen minä olen, kun ei ole toista siinä vierellä. Omaanlainen stepping out from a comfort zone, on se kun muutan isäni luo asumaan. Ei ole enää sellaista yksityisyyttä, en oikeastaan pysty nyt kokemaan sitä yksinasumisen ihanuutta. Miten niistä viidestä kuukaudesta selvitä? Aika menee kuitenkin tosi nopeasti ja syksy tulee pikemmin kuin osaamme edes kuvitella.

Valmistun koulusta alle viiden kuukauden päästä, ja pikku hiljaa täytyy pohtia mitä haluan tehdä työkseni toukokuussa ja viimeistään syksyllä? Millaiseen ravintolaan ja mihin?

Haluan myös tänä vuonna leipoa paljon ja kehittää tätä blogia, ottaa hienoja kuvia ja jakaa paljon reseptejä ym. Josko Kaneliässätkin pääsisi tekemään keikkoja..

Uskon, ja ennenkaikkea toivon, että tästä uudesta vuodesta tulee minun elämäni tähän astisista paras. Löydän itsestäni paljon uusia puolia ja tulen onnelliseksi.

Hyvää uutta vuotta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s