VASTOINKÄYMISIÄ VASTOINKÄYMISTEN PERÄÄN

Heippa, kun pyhäinpäivänä kirjoitin parisuhteen loppumisesta, en todellakaan tiennyt mitä seuraava kuukausi tuo tullessaan. Muutin marraskuun puolessa välissä ihanaan ullakkoasuntoon Marttiin. Ihana asunto ja ihana pohjaratkaisu, ei niin ihanat naapurit. Muuttopäivänä jo eräs naapuri tuli kesken muuton sanomaan, että jos pitää noin kovaa meteliä, niin aika äkkiä saa varoituksen. No unohdin sen joksikin aikaa. Tiedostin kuitenkin koko ajan, että koirani ei tule olemaan hiljaa tuolla alkuun kun sen jättää yksin. Enkä Onnia viitsinytkään jättää yksin sinne, kun lähdin harjoitteluun. Vein sen äitini ja siskoni luokse Raisioon joka päivä.

Ex-kumppanini muutti itsenäisyyspäivänä entisestä asunnostamme pois ja olin siellä hänen kanssaan yötä itsenäisyyspäivän vastaisen yön. Hain omalta asunnoltani työkalupakin, jolloin huomasin että joku ihana naapuri oli jättänyt minulle lapun, miten minun täytyy oppia uudelleen kävelemään, kun askellukseni kuuluu niin selkeästi ja miten vessahommat kuuluu alakerroksiin asti. Minä päätin, etten päivääkään siellä enää halua asua, olen nyt punkkaillut viimeisen viikon milloin äidilläni, isälläni ja milloin olen ajanut Loimaalle ystäväni luo nukkumaan. 😀 Nyt on meidän väliaikainen koti isälläni, jonne aion tuoda myös tavarani.

Tuon kirjeen jälkeen ollut vähän allapäin, ja onko se mikään ihmekään? Yritän nyt kuluvien parin viikon aikana saada lopullisesti tyhjäksi yhteisen asuntomme ja myös tämän ullakkokämpän, jotta voin keskittyä uuden asunnon etsintään ja sitten uuteen muuttoon.

On näihin viikkoihin mahtunut myös positiivisia asioita, harjoittelu loppui ja sain sieltä itselleni työpaikan! Huikeaa! Joskus olen ajatellut, että ravintolatyö (keittiö) ei ole minua varten, mutta tämän ravintolan keittiössä oli niin ihana ilmapiiri, joten työkin siellä sujui 🙂 Kävin myös Onnin kanssa trimmauksessa ja hänestä tuli vallan komea poika
a
0F27445E-216D-4B3A-8C32-03C9CC09FF0C

Toivottavavasti teillä ollut parempi joulukuun startti kuin minulla! Ei ole oikein joulufiilistä tullut näiden yllämainittujen juttujen takia, eikä myöskään sen takia, että on satanut koko ajan vettä! Saas nähdä, tuleeko tänne valkeaa joulua. Epäilen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s