KUN SÄ HYPPÄÄT KORKEALTA

Viimeisin päivitys on tehty Namasteesta, ja palasin koti-Suomeen jo seitsemän viikkoa sitten. Sittemmin elämä on kyllä muuttunut jokseenkin dramaattisesti ilman draamaa. Minä hain keväällä Namasteeseen, kun kumppanini kanssa oli ollut huonompi hetki. Ajattelin silloin, että on varmaan hyvä, että olemme erossa hetken, sitten arvostaa toista paljon enemmän. Kun matkaan lähdin heinäkuun viimeisinä päivinä, laitoin meistä kuvan instagramiin ”Viimeinen perhekuva vähään aikaan”, ja se on nyt oikeasti toistaiseksi viimeinen kuva meistä. Kun palasin Namasteesta, yhteiselo takkuili ja jatkui samanlaisena kuin keväälläkin. Keskustelimme aiheesta yhtenä iltana noin kuukausi sitten ja päätimme, että lähdemme eri teille. Se ratkaisu on ollut raastavin koko elämäni aikana, mutta uskon, että niin on tarkoitettu. Rakkaus löytyy vielä ja kunnioitus toista ihmistä kohtaan, mutta aika on ajanut meidät ystäviksi. Ollaan päätöksen jälkeen keskusteltu asiasta moneen kertaan, ja olen sanonutkin, että meillä ei ole suhteessa ollut alamäkiä, vaan meidän tiemme ovat erkaantuneet, lähteneet eri suuntiin.

Minulla on niin monta rautaa tulessa, on koulua (itseasiassa kahta), on työssäoppimista, töitä ja nyt tässä kuussa on edessä vielä muuttokin. Olen sellaisessa murrosvaiheessa, etten oikein tiedä itkeäkö vai nauraako. Yli kahdeksan vuotta olen jakanut elämäni toisen kanssa ja pian se loppuu. Se ahdistaa tosi paljon. Mutta yritän ajatella aina positiivisesti, ja uskon, että tästä suunta on vain ylöspäin. Minä en tosiaan tiedä, mitä minä tulen koulusta valmistumisen jälkeen tekemään, en edes tiedä mihin kaupunkiin tulen asettumaan. Mutta odotan kaikkea innolla.

Jotenkin on enemmän inspiraatiota kirjoittamiselle kaiken tällaisen negatiivisen keskellä ja toivottavasti pystyn ja kerkeän tänne kirjoittamaan. Kunhan pääsen muuttamaan, tulee varmaan enemmän sisustus- ja DIY-postauksia (sydänsilmäemoji).

Mukavaa pyhäinpäivää ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s