NAMINAMASTE

Täällä ollaan! Ollaan oltu jo 4 päivää! Tulin tänne lauantaina viiden jälkeen alkuillasta, ja heti lähdin hommiin. Täällä kaksi kuukautta ollut Elina opetti minut kolmessa päivässä talon tavoille ja tänään hän lähtee pois. Joten tänään on varsinainen ”tulikoe”, kun hoidan illallisen yksin.

41998E35-640E-4DAB-96F6-3F708BB7213F

Täällä on ihanaa. Laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan vain seisoin laivan kannella ja hymyilin. Tietysti jännitti ihan sairaasti lähteä tänne, mutta olin kuitenkin itsestäni ylpeä kun uskalsin lähteä. Automatkalla vähän jännitti lähinnä virolaiset autoilijat. 😀 Oikea työhön kohdistuva jännitys iski Namasten portilla kun tajusin että täällä ollaan. Millaisia ihmisiä täällä työskentelee ym. Erityisesti Albert-kokki jännitti, koska hän puhuu englantia. Ja minä olen erittäin arka juttelemaan vierailla kielillä, mutta täytyy sanoa että hän on kyllä ihan huippu. Hän ei välitä, että kielioppi olisi kunnossa. Pääasia että puhuu. Nyt alkuun, kun Elinan kanssa tehtiin työvuorot yhdessä, minulla oli mahdollisuus enemmän työskennellä keittiön puolella ja olen oppinut niin paljon! Niin englannin kielistä ruokasanastoa kuin ruoanlaittoakin. Ja mikä parasta, nuo Namasten tarjoamat kokkaus workshopit, joita asiakkaat saavat ostaa. Niillä kun olen ollut, olen kuunnellut Albertin selostusta ja niillä vasta oppiikin.
Ainoa harmituksen aihe täällä on se, että Jarkko on Suomessa Onnin kanssa ja Onni tuntuu katsovan kuulemma kaikki autot, että koska se äiti tulee kotiin. Olisi hauskaa jakaa ja kokea tämä heidän kanssaan, mutta olemme soitelleet joka päivä ja laittaneet kuulumisia viesteilläkin. Tämä on kuitenkin ainutlaatuinen kokemus, eikä niin järin pitkä ajallisesti, joten kyllä me kaikki jaksetaan tämä seitsemän viikkoa.

IMG_1776
IMG_1759
So, all good here under Namaste’s apple trees, niin kuin Instagramiin kerroin jokunen päivä sitten.1f369474-c8bb-406d-9775-6b1171d6cb0a

Albert ja minä. Ihana ihminen 🙂
Palataan kuulumisiin vielä joku toinen päivä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s