KESÄ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesä on mennyt nopeasti ohitse, tai siltä ainakin minusta tuntuu. Olen ollut töissä kesäkuun alusta viime viikkoon viitenä päivänä viikossa, jokainen työpäivä on ollut liki kymmentuntinen. Tämän ja seuraavan viikon saan viettää lomaa, ja ensi viikon lauantaina lähden seitsemäksi viikoksi Saaremaalle työskentelemään. Hirveän jännää lähteä seitsemäksi viikoksi ulkomaille töihin, mutta toisaalta olen odottavaisella mielellä. Onhan se ihan poikkeuksellisen ainutlaatuinen tilanne ja kun sain kouluhommatkin sumplittua, että se sopii koulullekin niin tottakai minä sinne lähden. Varmaan iskee jossain kohtaa hirveä koti-ikäväkin, todennäköisesti aika aikaisinkin, mutta seitsemän viikkoa on kuitenkin aika lyhyt aika 🙂

Pakkauslistaa olen tässä pisin kesää tehnyt ja ensi viikolla ajattelin ruveta pakkaamaan. Ajattelin ottaa vapaa-ajalle sinne parit sukkalangat mukaan, vähän macrame-tarvikkeita mukaan sekä muutaman kirjan. Aion myös käydä paljon katsomassa Saaremaan nähtävyyksiä työaikojen puitteissa ja kuvata. Uskon, että blogikin päivittyy useammin siellä, koska on mukava sitten päästä tänne purkamaan omia mietteitä.

Mitä tekemistä on Saaremaalla, mitä kannattaa käydä katsomassa? Ajattelin käydä katsomassa (ja ehkä syömässä) Pädästen kartanolla, sitten syyskuussa on Saaremaalla ruokafestivaalit, joihin ajattelin osallistua, kun ravintola-alaa opiskelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä ja ensi viikolla kuitenkin haluan viettää aikaa rakkaiden kanssa ja nauttia näistä Suomelle epätyypillisen lämpimistä keleistä. Mennä rannalle ja ottaa vähän aurinkoa. On yhdet ristiäisetkin, mihin teen ystäväni kanssa tarjottavat. Kyllä se aika aika äkkiä vaan kuluu 🙂 Mutta nautitaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s