KIRSIKANKUKKIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeksi oli vielä kevät, oli toki silloinkin lämmin, mutta nyt voi sanoa että kesä on tullut! Viime päivinä lämpöä ollut melkein 30 astetta! Vähän liian kuuma jo minun makuun, mutta en kuitenkaan valita (ainakaan paljon) – eikö se oo perussuomalaista, että ikinä ei oo hyvä. Silloin kun on talvi, haluaisi et on kesä ja sitten ku se kesä tulee, ni odottaa jo syksyä 😀 No yritetään nauttia tästä Suomen kesästä nyt täysin siemauksin.

Vähän odotan kyllä jo syksyn alkua – tai jos sanotaan loppukesää – sillä lähden Viroon työskentelemään melkein kahdeksi kuukaudeksi Naminamaste-majataloon! Aivan huippua ja odotan sitä älyttömästi. Muutenkin odotan kesältä ihan hirveästi. Paljon on toivottavasti töitä, mutta toivottavasti kerkeän viettämään hetken lomaakin, jotta Jarkon kanssa pääsisi käymään jossain 🙂

Kävin Helsingissä viime viikolla, ja yritin siellä metsästää kirsikankukkia, mutta ei osunut minun silmiini (ja siellä oli tosi paljon kylmempi kuin Turussa). Tulin takaisin Turkuun ja löysin kirjaston vierestä kirsikan kukkivan ❤ on se vaan niin kaunis!

Mahtava fiilis ja mahtava kesä – yritetään nauttia niistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s