KEVÄT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämpö on tullut tänne Turkuun ja tänäänkin se hipoi melkein 20 asteessa. Meillä on ollut tämä viikonloppu rauhallinen, eilen kävimme grillailemassa Jarkon veljen luona ja tänään käytiin siellä myös, sillä Jarkon veli lupasi katsoa meidän autoa, jonka kampiakselin asentotunnistin pitää vaihtaa. On se muuten kumma, että meillä on aina auto, johon tulee jotain ongelmaa! 🙂 No, se on aika iisi homma, joten toivottavasti se hoituu tuolla…

Tänään meillä oli ajatuksena mennä pesemään mattoja, mutta matonpesupaikalle ei oltu tuotu vielä kaikkia välineitä, eikä me johdoista vettäkään saatu. Meillä ei ole sisällä oikein mattoja, sillä Onnilla oli joskus vatsa vähän kuralla ja hän likasti (näin kauniisti sanottuna) kaikki matot. Nyt meidän täytyy pikaisesti pestä ne matot, sillä Onni on ontunut jalkaansa aika paljon viime aikoina. Olisi vähän tukea tassujen alla enemmän. Täytyy varata siis Onnille lääkäriaika, jossa katsotaan hänen tassunsa, sekä hänelle on ilmestynyt selkään pieni patti, liekö joku rasvapatti tms., mutta kannattaa sekin tarkistuttaa. Leikattiin Onni myös eilen kesäturkkiin. Näkee punkit paremmin, ei tartu risut ja roskat niin helposti ja muutenkin se on kesällä helpompi. Nyt kun Onnilla on tuo jalkavamma, me käydään sen kanssa ihan normaalisti lenkillä, mutta aina välillä kannetaan sitä, ettei turhaan rasiteta sitä. Onni tykkää olla ulkona niin paljon, joten olemme tehneet noin. Täällä on niin mukavia ulkoilureittejä, ettei mitään määrää ❤

Meillä on koulua nelisen viikkoa jäljellä ja sitten onkin kesäloma. Lomasta tuskin on tietoakaan, niin paljon on töitä, että ei ainakaan vapaa-ajan puutteita tule olemaan 🙂 Mahtavalta tuntunut tämä vuosi kyllä, olen iloinen, että päätin lähteä vielä opiskelemaan! Ja ollut kyllä ihanaa, kun kotona Jarkko on kannustanut minua ja kuunnellut koulujuttujani vaikka ja kuinka paljon. Kyllä saa kiitollinen olla, että on tuollainen tyyppi täällä. Ja se on ihana tietää, että minä pääsen tekemään hienoja juttuja ja vaikka ne olisi kuinka kaukana tahansa, niin Jarkko kannustaa lähtemään, vaikkei haluaisi päästää minua 😉 Mutta kyllähän minä palaan! 🙂 Koulussa opettajat ja ohjaavat ovat erittäin kannustavia myös ja innostavat ja neuvovat muissakin asioissa kuin koulujutuissa. Se on vaan niin mahtavaa.

Vähän harmittaa, että koulun ja työn yhdistäminen on rajoittanut vapaa-aikaani, enkä näe ystäviäni enää niin useasti. Viestitellään ja soitellaan kyllä, mutta yhdessäoloa kaipailisin tosi paljon.

Mahtavaa, että on kesä tulossa, silloin on luultavasti enemmän aikaa nähdä 😀 Näillä mun suunnitelmilla ei todennäköisesti ole tätäkään vähää aikaa, mitä nyt on 😀 Mutta illat ovat pidempiä ja valoisampia, joten voi viettää myöhempään aikaa ja silti jaksaa ❤ Mutta nyt minä taidan pistää tietokoneen pois, ja mennä katsomaan Suomen peliä. Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa teille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s